Algemeen,

Op een unieke lokatie geheel vrij gelegen , tegen de helling van de berg Raduga in de bosrand  prachtig ,ruim vakantiechalet. Veel zon en speelruimte voor de jeugd.Prachtig wandel gebied , onderaan de berg het Riviertje de Savinja voor een frisse duik.Groot met gras bedekt terras met zonne stoelen en een moderne BBQ . De houten uitkijktoren verzekerd een overweldigend uitzicht over het dal met de omliggende kleine nederzettingen waar hoofdzakelijk boeren gevestigd zijn die de omliggende bergweitjes benutten en mede leven van de bosbouw die eeuwen geleden door hun voorouders is opgezet. In de buurt hoort U het kabbelende bergwater zich een weg vinden naar het dal.

De beneden verdieping bestaat uit een grote zonnige woonkamer met open keuken en de badkamer met ligbad, sauna en wasmachine. In de zithoek staat een grootbeeld TV en radio. Aan de eethoek is plaats voor 8 personen en heeft men zicht op de open haard. De keuken is voorzien van een deels elektrisch en deels gas fornuis , waterkoker, koffie apparaat  Wi-Fi en een goede mobiele telefoon verbinding behoren tot de standaard uitrusting van dit heerlijke onderkomen. Op de bovenverdieping zijn 4 twee persoons slaapkamers die volledig ingericht zijn met het benodigde beddengoed en het bijbehorende bad linnen.Op het gazon staat een grote B.B.Q waarna het bereide eten op de grote tuintafel, die op het overdekte terras staat, genuttigd kan worden.

Huisdier is welkom.

Prijs2022

Inclusief Bad - Bed en keukenlinnen voor 4 personen is de prijs € 525 per week. Extra gasten € 60 p.p. per week. extra  kinderen van 3 tot 7 jr. € 30 per week tot 3jr gratis.

U mag Uw huisdier mee nemen  a € 15  per week/. Kontant aan de eigenaar af te dragen

Bijkomende kosten , Eindschoonmaak € 40    Toeristen belasting  € 2 p.p.p.d.

Controleert U s.v.p. de beschikbaarheid op onderstaande kalender.

Omgeving

Via een langs de berhelling slingerende en geleiidelijk stijgende weg komt men  bij het vakantiechalet ZAN.Dit schitterende houten chalet is gebouwd op een zonnige en rustige plek tegen de beboste helling van de Berg Raduha in de omgeving van het plaatsje LUCE.Dit dorpje ligt ongeveer midden in het Savinja dal.Hier kunt U diverse buitensport activiteiten boeken zoals Raften bergbeklimmen enz. Een heerlijke plek voor een fijne ontspannen maar toch avontuurlijke vakantie voor het hele gezin. Rondom het huis ligt een groot gazon waarop je heerlijk kunt zonnen of samen met de kinderen allerlei spelletjes kan doen. De op het gazon gebouwde barbecue is de ultieme plek om heerlijk buiten te eten. In het naast gelegen bos kan de jeugd zich uitleven met het bouwen van boomhutten en speuren naar klein wild dat daar rondloopt.Voor de wandelaar/bergbeklimmer zijn er onbegrenste mogelijkheden.

Electrisch /Fietsen kunt U in het nabijgelegen Nazarje zodat u ook makkelijk de kleine hellingen op Uw routes kunt nemen. 

Locatie

Het huis ligt op een bergplateau in de buurt van Luce in het Savinja dal. Vanuit het huis kan je geweldige wandelingen maken naar b.v. de in de buurt liggende ijs grot of naar de top van de berg Raduha om te genieten van het geweldige uitzicht. Bij de op enige afstand gelegen boerderij kan men voor terecht voor zuivel en voor huis gemaakte producten zoals salami en kaas. De jeugd is van harte welkom op deze boerderij om kennis te maken met het kleinschalige boerenbedrijf met hun hoge mate van zelfvoorziening.

Aktiviteiten en bezienswaardigheden in de omgeving:

Wildwatervaren op de snelstromende Savinja.

Een dag besteden aan het verkennen van het natuurark Logarska Dolina dat tegen deOostenrijkse Alpen gevlijt ligt en een goed glas of een maaltijd gebruiken in het daar aanwezige hotel met een heerlijk terras.

Parasailing van de berg Golte.

Wandeling door het bloempark Mozirski Gay.

Een bezoek aan de hoofdstad Ljubljana en/of het legendarische stadje Bled met zijn intens blauwe meer-water.

Dagje heerlijk zonnen en luieeren op het geweldige zonneterras terwijl de kinderen zich vermaken in de bosrand.

 

 

 

Kaart

Klik op datum voor een optie- of reserveringsaanvraag
rood = geboekt • oranje . gereserveerd • groen = beschikbaar