Algemeen

Het op de zuidzijde van de berg gelegen vakantiehuis met groot terras- lig/ speelweide baadt de hele dag in de zon. In de directe omgeving is geen enkel bewoond huis of boerderij. Het wonder mooie uitzicht vanuit het huis en het terras is adem benemend. 
Het huis was oorspronkelijk een boerderij en is in 2015 aan de buiten en binnenkant grondig gerenoveerd. De flinke ramen in de woonkamer met balkon bieden uitzicht over het dal met zijn dennenbossen en de in de verte gelegen bergen.De twee persoons slaapkamer is netjes maar wat gedateerd maar de badkamer met douche is geheel nieuw. Op de verdieping vind U modern ingerichte slaapkamers een met twee persoons en de moderne met drie een persoons bedden. Samen met de moderne nieuw gebouwde badkamer is een goed verblijf verzekerd. De keuken-eetkamer heeft zijn oorspronkelijke ontwerp behouden. Zo staat daar nog het gemetselde fornuis en de broodoven die tevens werd gebruikt voor het verwarmen van het woonvertrek. De keuken is aangevuld met een groot modern keukenblok met alle moderne kook en koel/vries apparatuur. Een koffie filter apparaat en een magnetron-oven completeren de keuken. Voor de maaltijden staat er een grote uitschuif tafel die plaats biedt aan 8 personen. Op het terrein is voldoende plaats voor het parkeren van meerdere auto’s.

Huisdier welkom.

In de wintermaanden word dit huis niet verhuurd.

Prijzen : 2020

De verhuur loopt van zaterdag na 14.00 uur tot de volgende zaterdag 10.00 uur.

Laag seizoen : 30 October 2019 tot 1 Juni 2020  € 300


Voor en na seizoen : 1 Juni tot 28 Juni     / 28 September tot 30 October  vanaf 4 personen € 350 ,  per persoon boven 4 pers.: € 60 extra p.p.

 
Hoog seizoen 29 juni tot 28 September : vanaf 4 personen € 470,extra per pers.   € 60 extra  
Linnengoed is inbegrepen. Eindschoonmaak € 50. Toeristen belasting €2,00 p.p.p.d.

Uw hond is welkom. Wel is dan de eindschoonmaak  € 15 duurder.

Kijkt u op onderstaande kalender voor de beschikbaarheid.

Omgeving

Het huis ligt in de buurtschap Poljane dat onder de kleine gemeente Recica ob Savinja valt. Verder het dal in vindt u allerlei kleine karakteristieke boeren dorpjes en prachtige valleien waar u heerlijk kunt wandelen in de ongerepte omgeving. Aan het einde van het dal ligt het Logarska Dal. Dit park is een beschermd natuurpark met geweldige uitzichten op de nog besneeuwde Zuid-Alpen. Hier kunt u een wandeling maken via een gebaand pad naar een hoog liggend restaurant vanwaar U het hele Logarska dal kunt overzien.

Vanuit Poljane kunt u via diverse routes de westelijk gelegen steden Ljubljana en het toeristische stadje Bled binnen afzienbare tijd bereiken evenals de aan de oostkant gelegen steden Maribor en Ptuj. Dit dank zij de centrale ligging in het centrum van Sloveniё. Voor de echte wandelaars is een bezoek aan de Alpentuin op de berg Golte een geweldige wandeling. In deze tuin zijn alle planten en bomen die op diverse plekken in Sloveniё groeien zijn verzameld. Met eventueel te huren fietsen is een verkenningstocht door het Savinja en Dreta dal niet al te zwaar en goed te doen voor de ongeoefende fietser. Voor de mountainbiker zijn er geweldige routes door de bergen. Voor de watersporter zijn er op diverse plaatsen kajak en rafting mogelijkheden.

Locatie

Poljane ligt centraal in Sloveniё op ongeveer 4 km van de plaats Mozirje waar men alle inkopen voor dagelijkse behoeften kan doen in de drie supermarkten die dit stadje rijk is. 
Op Google maps vindt u deze locatie op de volgende coӧrdinaten 
46-20’18 -17’ Noord 
14 -53’44 – 78” Oost

Kaart

Klik op datum voor een optie- of reserveringsaanvraag
rood = geboekt • oranje . gereserveerd • groen = beschikbaar