Algemeen

Het appartementen complex is gelegen in het centrum van het plaatsje Mozirje. Er zijn vier familie appartementen beschikbaar, geschikt voor 4 tot 6 personen.

Appartement APP L1
Dit complex is gelegen op de 1e verdieping en heeft een vloeroppervlakte van 75m2. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een stapelbed. De keuken en de eetkamer zijn open en leiden naar een grote woonkamer met een uittrekbare slaapbank en TV. Het appartement heeft een eigen complete badkamer met douche en bidet, aparte toilet. Het balkon heeft een mooi uitzicht op de bergen. Handdoeken en beddengoed zijn beschikbaar in het appartement. Het appartement beschikt over een zelf instelbare verwarming.

Appartement APP A1
Dit appartement is een comfortabele familie appartement met een oppervlakte van 75m2. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping. Het appartement beschikt over twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed. Er is een open keuken en eetkamer wat naar de wat kleinere woonkamer leidt. In de woonkamer vindt men nog twee slaapplaatsen. Er zijn twee badkamers, een badkamer heeft een bad met douche en toilet, de andere badkamer geeft een douche, wasbak en toilet. Vanaf het balkon is er een mooi uitzicht op de bergen. Handdoeken en beddengoed zijn beschikbaar in het appartement. Het appartement beschikt over een centrale verwarming.

Appartement APP L2
Dit comfortabele familie appartement is gelegen op de zolder en heeft een vloeroppervlakte van 65m2. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een stapelbed. Er is een open keuken en eetkamer wat naar de wat kleinere woonkamer leidt. In de woonkamer vindt men een uittrekbare slaapbank en TV. De badkamer geeft een bad met douche, bidet en toilet. Vanuit het appartement is er uitzicht op de bergen. Handdoeken en beddengoed zijn beschikbaar in het appartement. Het appartement beschikt over een zelf instelbare verwarming en een airconditioner.

Appartement APP A2
Dit comfortabele familie appartement met een vloeroppervlakte van 65m2 is gelegen op de zolder. Het appartement heeft drie kleinere slaapkamers, elke slaapkamer heeft een slaapplaats voor twee personen. Tevens zijn er twee badkamers beide met een ligbad, douche en toilet. De keuken, de eetkamer en woonkamer allemaal met elkaar verbonden. Handdoeken en beddengoed zijn beschikbaar in het appartement. Het appartement beschikt over een zelf instelbare verwarming en een airconditioner.

Prijs


4-6 gasten verhuur van APP / dag = 58 €
2-3 gasten verhuur van APP / dag = 42 €

Andere kosten:
Definitieve schoonmaak van het appartement 25 €.
Huisdieren 10 € per dag.
Touristen belasting 1 € per persoon per dag.
20% toeslag voor een verblijf van drie nachten of korter.

Kaart

Fotoalbum

Klik op datum voor een optie- of reserveringsaanvraag
rood = geboekt • oranje . gereserveerd • groen = beschikbaar