Algemeen

In dit geheel in de omgeving passende apartementen gebouw verblijft U midden in de natuur met toch alle comfort van een fijn vakantie onderkomen.Het is geheel uit hout gebouwd met op de begane grond een apartement voor 6 personen. Op de verdieping die men via een buitentrap en groot overdekt entree bevinden zich twee vier persoons apartementen met een eigen ingang.

De vier persoons appartementen beschikken over een grote woonkamer- 2 slaapkamers -badkamer en een klein balkon. Op de overdekte entree staan zeer grote tuintafels die veel gebruikt worden voor buiten maaltijden. Het 6 eprsoons app. op de begane grond heeft een grote woonkamer met open keuken- 3 x 2 pers. slaapkamersen een badkamer met ligbad.

Bij het huis vind U een grote b.b.q. en heel veel ruimte om te zonnen.Rond het huis bevinden zich vrij toegankelijke bossen en bergweiden . Wandelen en onderwijl klauteren kunt U hier naar hartelust in de rondom liggende bergen.

Op 500 mtr vanaf het huis ligt de boerderij van de eigenaar. Daar kan men diverse zuivel produkten  kopen. Voor de uitgebreidere inkopen moet men naar het nabij gelegen Gorni Grad of Mozirje.

Het huis ligt op een bergwand op 3 km uit het centrum van het dorp Nova Stifta. U bent hier verzekerd van alle rust en een gezonde omgeving.

Vanaf Nova Stifta zijn alle bezienswaardigheden in Slovenië eenvoudig per auto te bereiken.

Prijs

4 peroons App.  € 350  
6 pers  App.  € 840 

Kaart

Klik op datum voor een optie- of reserveringsaanvraag
rood = geboekt • oranje . gereserveerd • groen = beschikbaar