Algemeen

Dit vakantiehuis is een voormalig boeren woonhuis doch is recent gerenoveerd tot een gerieflijk vakantie verblijf voor 4 personen met een zonnig gazon en een overdekt terras voor het geval de zon U wat te warm is. Dit overdekte terras is een heerlijke plek om het ontbijt  en maaltijden te genieten. De vast in de tuin staande BBQ is een heerlijke hulp bij het genieten van een romantische avond eten.Vanuit dit huis kunt U prima het hele dal dat 45 km diep is, verkennen. Binnen een uur bereikt U ljubljana of Ptui en Maribor via prachtige romantische wegen. Het meeste verkeer gaat over de prima auto wegen doch voor de toerist is het heerlijk rustig rijden over de paralelwegen Het stadje Celje met zijn geweldige zwem-meer bereikt u in 15 min.Tijdens de wandelingen in de omgeving is de kans groot dat U door een of andere boer wiens land U doorkruist U uitnodigt voor een zelf gestookte borrel of een kop koffie. In de buurt kunt U raften of kanoen, fietsen ook electrische zijn in de buurt te huur.

In de hal is de ingang van de heldere badkamer en de inloop naar de woonkamer met keuken. De keuken is klein doch van alle gemakken voorzien al ontbreekt de vaatwasmachine. Via de trap met een knik komt U op de boven verdieping met een twee persoons slaapgedeelte. Aan de andere zijde van de trap is nog eens een twee persoons bed. Op deze verdieping vindt U ook een apart te wc en de toegang naar het balkon met het uitzicht over de fraaie tuin.

**Ook voor de winter is dit een prima uitvalsbasis voor het skiën in het skigebied Golte op 3 km. Het huis is verwarmd door een met hout gestookte centrale verwarming.  

Prijs

Hoogseizoen 2/6 tot 29/9 € 400 per week inclusief linnengoed.

rest seizoen 350

Eindschoonmaak  € 40 

Toeristenbelasting  € 2 p.p.p.d.

Raadpleegt U onderstaande kalender voor de beschikbaarheid.

Omgeving

Spondnja Recica ligt op 2 km van het plaatsje Mozirje waar U drie supermarkten vindt terwijl op 1 km de Italiaanse supermarkt Eurospin vindt voor het inslaan van de dagelijkse inkopen. Naast deze Supermarkt kunt U fietsen huren voor prachtige fietstochten door het dal. In de winter kunt U daar ski's huren. Vanuit dit vakantiehuis bent U lopend in 10 minuten bij een lekkere zwemplek in het riviertje de Savinja. Ook voor een bezoek aan de bekende hoofdstad en het toeristenstadje Bled is dit een praktische uitvalsbasis omdat de auto weg dichtbij ligt en men ook via diverse romantische binnenwegen die plaatsen in ongeveer een uur kan bereiken. Daarbij zijn ook de beroemde plekken in dit dal, Logarska Dolina en Robanoff Kot en niet in het minst de Panoramska Cesta op de grens van Oostenrijk vanuit deze plek makkelijk te bereiken.

Locatie

Spondnja Recica is een deel van de gemeente Recica en ligt op 360 meter boven de zeespiegel in het Savinjadal en op 16 km van de autoweg Ljubljana -Maribor aan de weg die doorloopt tot aan de grensovergang Paulische Satlle naar Oostenrijk. Vanaf deze weg zijn er diverse uitvalswegen de bossen of bergen in en de leuke dorpjes Ljubno-Gornji grad-Luce en Solcava. In deze dorpjes vindt U allerlei wandel-fiets -kajak en Rafting mogelijkheden.

 

Kaart

Klik op datum voor een optie- of reserveringsaanvraag
rood = geboekt • oranje . gereserveerd • groen = beschikbaar