Algemeen

Gelegen aan de Panoramaweg in de Judische Alpen die de scheiding vormen tussen Oostenrijk en Slovenie vind U dit fantastisch gerenoveerde huisje voor twee personen. Wanneer men bereid is om de nacht door te brengen op de slaapbank is het mogelijk met 4 personen in dit fabelachtie huis in alle rust te beleven. het huis word over het hele huis verwarmd door vloerverwarming  en voor de gezelligheid kan ook nog de openhaard gestookt worden. Het schitterende terras dat aan de rand van de berg is gesitueerd staat borg voor geweldige vergezichten over de Alpentoppen. Tevens kan men hier heerlijk dineren of te b.bq-en.Bij de in de buurt gelegen boerderij kan men zuivel produkten kopen. Tevens kan tegen betaling het ontbijt met eigen gebakken brood en Sloveense specialiteiten verzorgd worden. De omgeving is bosachtig en geschikt voor een uitgebreide wandeling waarbij de mogelijkheid bestaat dat u gemzen en reeen kunt spotten.

De boerderij beschikt over een eigen ski-helling met sleeplift zodat dit ook in de winter een uitgelezen plek is om heerlijk te relaxen na de ingespannen sneeuwpret.

Bekijkt U onderstaande foto's om een indruk te krijgen van dit mooie verblijf.

Prijs

Prijs voor 2 personen per week, € 700, Inclusief:

  • Herders ontvangst
  • Bed- bad linnen en herders pantoffels
  • Partijtje hout om de open haard een avond te stoken
  • Parkeerplaats bij het huis
  • Gebruik van de droogruimte voor het drogen van sportkleding
  • Gratis Wifi
  • Inclusief BTW

Exclusief:

  • Toeristen belasting  a 1,27 p.p.p.d.
  • Eindschoonmaak € 30

 

      Voor het meebrengen van Uw hond word € 100 in rekening gebracht i.v.m. extra schoonmaak kosten.

Omgeving:

Via een afslag van de grensovergang naar Oostenrijk komt men op de Panoramaweg waaraan pastirska Hiska Miha. Via de grensovergang weg kan men naar het dorpje Solcava rijden of onderaan de berg het  nationaal park "Logarska Dolina" in rijden.In dit par kan men dagen wandelen en eens gaan kijken waar het riviertje de" Savinja" ontspringt.Het is de moeite zeker waard om naar de oorsprong van de waterval te klimmen  en in het daar  gelegen restaurantje een verfrising te gebruiken. Op het terras van het in het park gelegen Hotel kan men onder het genot van een glas het geweldige uitzicht genieten. Vanuit Uw onderkomen kunt U in een uur rijden een bezoek aan de hoofdstad van dit landje Ljubljana rijden. Iets langer doet U over de rit naar het toeristen stadje Bled.

Lokatie:

Aan het einde van het Savinjadal via de dorpjes Mozirje -Recica-Ljubno en Solcava via de weg die  de grensovergang naar Oostenrijk gaat ligt dit mooie onderkomen.

Kaart

Klik op datum voor een optie- of reserveringsaanvraag
rood = geboekt • oranje . gereserveerd • groen = beschikbaar