Algemeen

Mini-resort Glamping Savinja ligt in Ljubno ob Savinji, aan de oevers van de rivier de Savinja. Het is een magische plek in het hart van de natuur onder de Kamnik- en Savinja-Alpen en langs de weg die leidt naar een van de mooiste valleien van de Alpen - de Logarska dolina-vallei. Glamping capaciteit: 4 driehoekige houten lodges met 2 aparte bedden (en de mogelijkheid van een extra bed) 2 badkamers zomer keuken met een eetkamer en een terras een houten appartement voor 4 personen Glamping gasten: wandelaars, fietsers, vissers, gezinnen, jonge nieuwe wereld reizigers, ...

Prijzen

TRIANGULAR HOUTEN LODGE: 35 EUR / PERS. Elke Lodge heeft twee bedden en de mogelijkheid van een extra bed voor een kind. Aan de zuidkant van de lodge is er een panoramisch raam met uitzicht op de rivier de Savinja en een ruim houten terras. De lodges zijn uitgerust met mini-koelkasten. Er zijn ook handdoeken en beddengoed beschikbaar.

HOUTEN APPARTEMENT: 130 EUR / DAG In het appartement zijn er twee tweepersoonskamers, een badkamer, een keuken en een eetkamer. Er is ook een balkon en de mogelijkheid van een extra bed voor een kind. De keuken is uitgerust met alle benodigde huishoudelijke apparaten. Er is ook een groot terras en een barbecue. Handdoeken en beddengoed zijn aanwezig.

 EXTRA BETALING voor ontbijt: 8 EUR / PERS. GEMEENSCHAPPELIJKE GEBIEDEN: Er zijn twee badkamers met douches in de onmiddellijke nabijheid van de driehoekige lodges. Onze gasten kunnen ook gebruik maken van een grote zomerkeuken met een terras. De keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur, een grote grill en een luxe koffiezetapparaat. Er zijn lokale kruiden en alle basis ingrediënten voor de bereiding van heerlijke gerechten beschikbaar. Indien nodig kunnen we ook seizoensgebonden groenten en fruit.

Lokatie

Minitoevlucht Glamping Savinja is een magische plek waar de tijd stopt en je ziel kalmeert. Het is als een vredige bubbel midden in de prachtige natuur, omringd door hoge bomen, ritselend water en vogelgezang. De geur van de natuur neemt het volledig over en verlicht alle problemen.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons resort. Bij aankomst ontvangt u een welkomstdrankje en lokale specialiteiten. We zullen ervoor zorgen dat u een aangenaam verblijf heeft.

Kaart

Klik op datum voor een optie- of reserveringsaanvraag
rood = geboekt • oranje . gereserveerd • groen = beschikbaar