Algemeen

Dit nieuwe vakantiehuis is modern en landelijk ingericht en heeft een groot balkon en terras om heerlijk te genieten van het prachtige uitzicht en dat altijd een mogelijkheid biedt om in de zon of de schaduw te zitten. De begane grond is prive en daarom afgesloten. Op de eerste verdieping ligt de huiskamer met open keuken en een toilet. Via de keukendeur gaat u buitenom naar de tweede verdieping waar een ruime slaapkamer en een al even ruime badkamer met douche en toilet zijn. Dit huis is geschikt voor 2 personen.

Omgeving

Het dorpje Gradenc bestaat uit slechts iets meer dan 20 huizen en zo'n 60 inwoners. De mensen zijn vriendelijk en de meeste spreken wel een woordje engels, zeker de jeugd. U kunt er heerlijk wandelen langs de velden en door de bossen. Voor degene met een goede conditie is ook fietsen een mogelijkheid. Er zit veel wild in de omgeving dus de kans dat u herten, vossen, wezels, dassen en roofvogels spot is dan ook heel groot. Zelfs beren en wolfen worden af en toe gezien.

Žužemberk is 5 kilometer verderop en daar vindt u alle noodzakelijkheden zoals 2 supermarktjes, warme bakker, postkantoor, restaurant, pizzeria, zelfservice benzinestation, huisarts en tandarts. Blikvanger is het kasteel en de rivier de Krka. Hier kunt u zwemmen, kanoeënen, wildwatervaren of vliegvissen. Vanuit Gradenc is het een mooie wandeling van een goed uur, over de weg of door het bos.

Prijs

De prijs is: per week €560,00, 

Locatie

Gradenc ligt in de provincie Dolenjska op 5 km van Žužemberk. Novo mesto is de dichtsbijzijnde stad en is een half uurtje rijden, op 30km afstand. Hier kunt u naar hartelust winkelen.

De gezellige hoofdstad Ljubljana ligt op 55km afstand.

Ook Kroatië is niet ver. In anderhalf uurtje rijdt u naar Zagreb en in een kleine twee uurtjes zit u aan de Adriatiche zee.

Kaart

Klik op datum voor een optie- of reserveringsaanvraag
rood = geboekt • oranje . gereserveerd • groen = beschikbaar