Algemeen

Gradenc Estate biedt twee mooie, ruime en zeer compleet ingerichte huizen. Huis "Lipa" biedt plaats aan maximaal 9 personen in 2 slaapkamers, een bankbed in de hal boven en de slaapbank in de woonkamer beneden. Huis "Vrba heeft 7 slaapplekken waarvan 5 op 1 zeer ruime slaapkamer op de bovenverdieping en 2 op de slaapbank in de huiskamer op de begane grond. Beide huizen hebben een open keuken, een ruime woonkamer met open haard en een badkamer met douche en toilet. De huizen liggen op een groot perceel dat zeer veel privacy biedt.

Omgeving

Het dorpje Gradenc bestaat uit slechts iets meer dan 20 huizen en zo'n 60 inwoners. De mensen zijn vriendelijk en de meeste spreken wel een woordje engels, zeker de jeugd. U kunt er heerlijk wandelen langs de velden en door de bossen. Voor degene met een goede conditie is ook fietsen een mogelijkheid. Er zit veel wild in de omgeving dus de kans dat u herten, vossen, wezels, dassen en roofvogels spot is dan ook heel groot. Zelfs beren en wolfen worden af en toe gezien.

Žužemberk is 5 kilometer verderop en daar vindt u alle noodzakelijkheden zoals 2 supermarktjes, warme bakker, postkantoor, restaurant, pizzeria, zelfservice benzinestation, huisarts en tandarts. Blikvanger is het kasteel en de rivier de Krka. Hier kunt u zwemmen, kanoeënen, wildwatervaren of vliegvissen. Vanuit Gradenc is het een mooie wandeling van een goed uur, over de weg of door het bos.

Prijs

De prijs van huis »Lipa« is: (volgt nog)

De prijs van huis »Vrba« is: (volgt nog)

Locatie

Gradenc ligt in de provincie Dolenjska op 5 km van Žužemberk. Novo mesto is de dichtsbijzijnde stad en is een half uurtje rijden, op 30km afstand. Hier kunt u naar hartelust winkelen.

De gezellige hoofdstad Ljubljana ligt op 55km afstand.

Ook Kroatië is niet ver. In anderhalf uurtje rijdt u naar Zagreb en in een kleine twee uurtjes zit u aan de Adriatische zee.

Kaart

Klik op datum voor een optie- of reserveringsaanvraag
rood = geboekt • oranje . gereserveerd • groen = beschikbaar