Algemeen

Het vrijstaande vakntiehuis Misja in het gebied Kremen is een geheel gerenoveerde voormalige wijngaardwoning met wijn kelder, Via een trapje komt men op de woonlaag die bestaat uit een groot overdekt terras vanwaar men een fantastisch uitzicht  over de wijngaarden en het het Sava-dal-een ruime woon-eetkamer met airco, radio en Satelliet-tv. Er is een van alle gemakken voorziene keuken met vaatwasmachine . Een grote twee persoons slaapkamer waar op verzoek een kinderbed bij gezet kan worden.In de woonkamer kan de bank uitgeklapt worden tot slaapbank van 160 cm breed. De keurige badkamer is voorzien van wastafel, toilet en douche. In de tuin vind U lekkere plekjes om te zonnen en de kinderen kunnen hier een hut of tent bouwen en een partijtje voetballen .Hier is ook een gezellig zitje in de schaduw, onder de notenboom staat een tuinstel waar je heerlijk kunt ontbijten tevens is het een fijne plek op zonnige iets te warme dagen een dagje te relaxen. Op 5 minuten afstand stroomt de Savinja waar je lekker kunt zwemmen -vissen of varen. In de buurt kan men paardrijden -karten-tennissen en golfen, tevens is er een adrenaline -expierience traject. 

 Huisdieren zijn niet welkom.

Prijs € 420         in        2022

De prijzen zijn Inclusief bed, bad, keukenlinnen.
Exclusief toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n . Kinderen 7 tot 18 jaar € 0,75
Eindschoonmaak € 40

Raadpleegt U onderstaande kalender voor de beschikbaarheid van dit huis.

Omgeving

 Op korte afstand ligt het stadje Brezice, met een kuuroord en een prachtig modern Zwembad met alle denkbare voorzieningen.Even verder ligt hetv dorp- eiland Kostanjevica Het gebied leent zich uitstekend voor mooie wandelingen en fietstochten langs kastelen- wijngaarden-bossen en watervallen. Er zijn 12 wandelroutes en 6 fietsroutes  uitgestippeld.Winkelen kan men in de moderne Supermarkten van Krsko op 1 km afstand. Er zijn diverse bezienswaardige Kastelen en Kerken te bewonderen. In Brezice is een  golfclub met 9 holes. Plaatsen die zeker een bezoek waard zijn:: het plaatsje Kostanjevice met zijn museum op het eiland in de Sava Rivier 20 Minuten - hoofdstad van Kroatie Zagreb 30 minuten rijden, de Plitvice meren 90 minuten (Kroatië) en de berg Lisca , waar men het  parasailen kan bewonderen en zelfs aan deelnemen per duo- sail , met een ervaren instructeur , door de uitstekende thermiek ziet u daar de parasailers naar grote hoogte stijgen.. De hoofdstad Ljubljana is 50 minuten rijden.

Locatie

De ligging van zegt vakantiehuis is op de zuidzijde van de heuvel/berg Sremic .  Tussen de bossen en  wijngaarden in Zuid - Oost Slovenië, op 9 km van de autoweg Ljubljana  en Zagreb. , Een ideale te plek om uw wandelingen en mountainbike/fiets tochten te starten.Op korte afstand van de grens met Kroatië. Zagreb 30 min Ljubljana 50 min. De Plitvic meren in Kroatie zijn vanuit dit huis prima te bezoeken.Ik de buurt vind U diverse restaurants waar U lekker kunt eten voor een vriendelijk prijsje. In de buurt kunt U fietsen of een auto huren.

Kaart

Klik op datum voor een optie- of reserveringsaanvraag
rood = geboekt • oranje . gereserveerd • groen = beschikbaar