Accommodatie

Huurinformatie

  • Reserveringen voor huizen en appartementen lopen in het hoogseizoen ,2 Juni tot 30 September, mits anders aangegeven van zaterdag 14.00 uur tot de volgende zaterdag 10.00 uur. Dit word aangegeven door een half gekleurd blokje op zaterdag. De kamers op de toeristische boerderijen zijn per dag te huur.Afwijkende data op aanvraag via het contact formulier.Bij onvolledige weken word het volle week-bedrag berekend i.v.m gederfde inkomsten.
  • Wij werken met het ANWB standaard contract ter zekerheid van beide partijen.
  • De reservering van een onderkomen wordt definitief na ondertekening van bovengenoemd contract en na vooruitbetaling van 30% van de huursom.Het rest bedrag dient 2 maanden voor aankomst voldaan te worden. Deze datum word in het contract vermeld.
  • Bij de huur van een vakantiehuis betaalt u bij aankomst een borgsom die u bij vertrek weer terug ontvangt. Deze borgsom bedraagt € 200
  • Voor de vakantiewoningen wordt  €40 of €60 voor een villa,  schoonmaakkosten berekend. Alle accommodaties dienen bezemschoon opgeleverd te worden.
  • Toeristenbelasting wordt berekend naar lokaal tarief.
  • Enkele verhuurders vragen een bijdrage in de extra schoonmaakkosten voor uw huisdier.

Achtergrondinformatie

Sommige accommodaties zijn tegen een berghelling gesitueerd. Wilt u zekerheid over de exacte ligging van Uw onderkomen (bijv. in verband met trappen) vraag hier dan expliciet naar. Onze onderkomens liggen veelal op een rustige en landelijke plaats. Een mobiele telefoon heeft daar niet altijd een goed bereik. Een aantal huizen is alleen bereikbaar via een onverharde weg. Voor aanvullende informatie of specifieke vragen, kunt u contact opnemen met  ons, via het contactformulier.

Toeristische informatie kunt U in elke gemeente krijgen bij de Toeristisch Informatie Centrum (TIC) ter plaatse.

Copyright © 2003 - 2022. All Rights Reserved.