Algemeen

Het appartementen-huis OREL ligt op 100 meter van het dal- station van de gondel naar het wintersport en zomer recreatie gebied Golte op 4 km van het stadje Mozirje. De familie Zidarn hebben naast hun huis de boerderij zodat U kan kennis maken met het leven op en rondom de boerderij. Het plaatsje Žekovec (Radegunda)biedt een natuurlijke en aangename leefomgeving met ongerepte natuur,onbedorven lucht,natuur-water uit de bergen zonder toevoegingen, en een serene rust.De condities voor een gezonde en ontspannende vakantie. In het dorp en streek worden een keur aan huis-gemaakte- producten verkocht o.a.honing,natuur gedroogde vlees producten ,melk-producten,huis gebakken brood,en diverse alcohol houdende dranken. In de zomer is het schitterend wandelen via de aangegeven bergpaden waarbij een bezoek aan de Alpen-tuin, waar alle in Slovenië groeiende bomen en planten zijn verzameld,met zijn prachtige uitzichten een welkome vakantie besteding zal zijn. Het ski-centrum Golte (www.golte.si)is niet erg groot maar biedt afdalingen in alle categoriën en uitstekende uitgezette loipes voor de langlaufer. Met zijn ski-uitrusting-verhuur en ski-school is het een fijn gebied voor de beginnende en gevorderde winersporter. Huurders van deze appartementen hebben recht op 10% korting op ski-dagkaarten van het wintersport centrun Golte en 50% korting op het zwembad in welness centrum Topolsica. Appartement Tamara/Appartement Matej Aantal personen: 5+2 Kamers zijn allemaal op de eerste verdieping. Er is een slaapkamer met 2-persoonsbed en een stapelbed, een slaapkamer met een 1-persoonsbed, een badkamer en een keuken met woonkamer. Indien nodig kunnen we 3 extra bedden klaar zetten. Voldoende parkeermogelijkheid. Het huis heeft een grote tuin met speelgoed voor kinderen en is vlakbij de sportvelden. Additionele mogelijkheden: - Sport winkel - Rent-a-Bike - Veilig parkeren voor meerdere dagen - gebruik van de wasmachine - Gebruik van draadloze internetverbinding.

Prijs

Laagseizoen: 23-04 tot 25-06 en 10-09 tot 17-12 €250
Middenseizoen: van 23-01 tot 23-04  €300
Hoogseizoen: 25-06 tot8/10 €350

Prijzen gelden per week voor 4 personen. Voor meer dan 4 pers.p.p. extra €50 per week.

Wanneer U dit appartement boekt geniet U in het winterseizoen de volgende kortingen voor het wintersport centrum GOLTE.

15% korting op Skipassen.  30% korting op een welness behandeling en 50% korting op het vervoer per Gondel naar het skicenter.

Omgeving

Wandelen in de rustige en groene omgeving van het dorpje is een weldaad voor Uw gezondheid.Of voor de verandering een heerlijke rit te paard of per koets bij Toeristen-farm LEVC,een wandeling door het bloemen park Mozirski Gaj, het mee beleven van een van de lokale feesten in de omliggende dorpen of een bezoek aan het zwembad van het kuuroord Toposica. Allemaal zaken die een vakantie in Slovenië aantrekkelijk maken. Ook kan er een bad genomen worden in de in het dal gelegen Savija. Vanuit dit appartement zijn alle bezienswaardigheden per dagtocht over prachtige  lokale  wegen te bereiken. Zeker de hoofdstad van Slovenie Ljubljana en het stadje Bled zijn een bezoek meer dan waard.

Locatie

Het appartementen-huis Orel ligt op 100 mtr van het dal-station van de gondel naar Golte. 4 Km van het stadje Mozirje waar U al uw inkopen kunt doen. Centraal in Slovenië zodat dagtochten naar de diverse bezienswaardigheden binnen korte tijd te bereiken zijn.Zowel Ljubljana als Maribor liggen op 60 km van Mozirje.

Kaart

Klik op datum voor een optie- of reserveringsaanvraag
rood = geboekt • oranje . gereserveerd • groen = beschikbaar