Algemeen,

Op een unieke lokatie tegen de helling van de berg Raduga in de bosrand gelegen prachtig ,ruim vakantiehuis. Veel zon en speelruimte voor de jeugd.Prachtig wandel gebied , onderaan de berg het Riviertje de Savinja voor een frisse duik.

De beneden verdieping bestaat uit een grote zonnige woonkamer met open keuken en de badkamer met ligbad, sauna en wasmachine. In de zithoek staat een grootbeeld TV en radio. Aan de eethoek is plaats voor 8 personen en heeft men zicht op de open haard. De keuken is voorzien van een deels elektrisch en deels gas fornuis , waterkoker, koffie apparaat  Wi-Fi en een goede mobiele telefoon verbinding behoren tot de standaard uitrusting van dit heerlijke onderkomen. Op de bovenverdieping zijn 4 twee persoons slaapkamers die volledig ingericht zijn met het benodigde beddengoed en het bijbehorende bad linnen.Op het gazon staat een grote B.B.Q waarna het bereide eten op de grote tuintafel, die op het overdekte terras staat, genuttigd kan worden.

Huisdier is welkom.

Prijs2020

Inclusief Bad - Bed en keukenlinnen voor 4 personen is de prijs € 450 per week. Extra gasten € 60 p.p. kinderen van 3 tot 7 jr. € 30 tot 3jr gratis.

U mag Uw huisdier mee nemen  a € 5  per nacht /. Kontant aan de eigenaar af te dragen

Bijkomende kosten , Eindschoonmaak € 40    Toeristen belasting  € 2 p.p.p.d.

Controleert U s.v.p. de beschikbaarheid op onderstaande kalender.

Omgeving

Via een langs de berhelling slingerende en geleiidelijk stijgende weg komt men  bij het vakantiehuis ZAN.Dit schitterende houten huis is gebouwd op een zonnige en rustige plek tegen de beboste helling van de Berg Raduha in de omgeving van het plaatsje LUCE.Dit dorpje ligt ongeveer midden in het Savinja dal.Hier kunt U diverse buitensport activiteiten boeken zoals Raften bergbeklimmen enz. Een heerlijke plek voor een fijne ontspannen maar toch avontuurlijke vakantie voor het hele gezin. Rondom het huis ligt een groot gazon waarop je heerlijk kunt zonnen of samen met de kinderen allerlei spelletjes kan doen. De op het gazon gebouwde barbecue is de ultieme plek om heerlijk buiten te eten. In het naast gelegen bos kan de jeugd zich uitleven met het bouwen van boomhutten en speuren naar klein wild dat daar rondloopt.Voor de wandelaar zijn er onbegrenste mogelijkheden.

Locatie

Het huis ligt op een bergplateau in de buurt van Luce in het Savinja dal. Vanuit het huis kan je geweldige wandelingen maken naar b.v. de in de buurt liggende ijs grot of naar de top van de berg Raduha om te genieten van het geweldige uitzicht. Bij de op enige afstand gelegen boerderij kan men voor terecht voor zuivel en voor huis gemaakte producten zoals salami en kaas. De jeugd is van harte welkom op deze boerderij om kennis te maken met het kleinschalige boerenbedrijf met hun hoge mate van zelfvoorziening.

Kaart

Klik op datum voor een optie- of reserveringsaanvraag
rood = geboekt • oranje . gereserveerd • groen = beschikbaar