Algemeen.

 

Vertaald heet Alpske Sanje , Alpen Droom.

Deze Villa staat op een vele hectares groot eigen terrein waar men ongestoord kan wandelen en genieten van de heldere en de zuivere Alpenlucht en U klein voelen in de stilte tussen de majestieuze alpentoppen. De enige geluiden die U hier hoort zijn de overvliegende vogels of het loeien van een rondlopende koe. De plaats voor de vakantieganger die echt wil onthaasten en van de pure stilte -rust en natuur wil genieten. En zeker het niet te verwaarlozen adembenemende uitzichten over de Alpentoppen en de onderliggende dalen. Een zwembad is niet aanwezig doch de op het balkon staande jacuzi is een fijn alternatief terwijl de droog blijvende gasten zich op de zonnestoelen te goed kunnen doen aan de stralende zon. Voor de liefhebber van de sauna zijn er diverse sauna's waaronder de Finse sauna die kan worden uitgebreid met een infrarood sauna en een aromatische sauna. Na het gebruik van de sauna is er de jacuzi om wat op te frissen en daarna te ontspannen op de ligstoelen. Om weer bij te komen is er de bar die uitkomt op het terras met ligstoelen.

Het woonoppervlak beslaat 160 m2. Woonkamer met open keuken en open vuur 3x twee persoons slaapkamers. Finse- sauna een Infra roodsauna  -- Kruiden-Sauna-Bubbbelbad  en een Jacuzi., Bar-ontspanningsruimte en droogruimte en een prachtige buiten BBQ.

Alle prijzen zijn inclusief alle linnengoed, gebruik van sauna’s, en jacuzi, wasmachine en droger, openhaardhout.

In de winter heeft de huurder de beschikking over de eigen direct aan de Villa gelegen sleeplift voor de gasten naar de bij de Villa behorende skipistes en kunt U genieten van de aanwezige open haard.

Zoals U op bijgaande foto's kunt zien zal het de verwende vakantieganger aan niets ontbreken.

Prijs 2020

Prijzen zijn inclusief: 

  • Solcavsko ontbijt
  • beddengoed-hand en baddoeken
  • badmantel
  • hoeveelheid brandhout v.d. openhaard
  • onbeperkt gebruik van alle wellness voorzieningen
  • was en droogmachine-droogruimte voor sportkleding
  • gebruik van Wifi en inc. BTW. 
  • Toeristenbelasting a €1,27 p.p.p.d en eindschoonmaak a € 60 worden appart berekend.

Hoogseizoen: Juni, Juli, Augustus en September een week huur voor 2 personen € 1562 Voor elke gast meer wordt € 40 per dag in rekening gebracht.

23 December tot 1 Januari: gehele periode € 3069 voor 2 personen elke gast extra € 40 per dag

Middenseizoen: Januari, Februari, Maart, Oktober, November tot 23 December voor twee personen: een week € 1367 elke gast meer betaald per dag € 40

Op verzoek kan er , tegen betaling,vervoer per helicopter vanaf het vliegveld geregeld worden.

 

Controleert U s.v.p. de beschikbaarheid op onderstaande kalender.

Omgeving

In het Savinjadal waarvan dit het eindpunt is kunt U het hele Savinjadal bezoeken met zijn vele bezienswaardigheden. Een niet te lange maar zeer aan te raden wandeling is die naar Robanov Kot (hut) + 1 uur, de Alpentuin en het bloemenpark Gaj bij het dorpje Mozirje. In de vele Gostila's (restaurantjes) in de vallei kan men genieten van de plaatselijke specialiteiten tegen zeer aanvaarbare prijzen. De hoofdstad Ljubljana is in een rium uur te bereiken via zeer goede binnendoor wegen. In het dorpje Solcava of het iets verder gelegen Luce kunt U de noodzakalijke inkopen doen.

Lokatie

De Villa ligt via de een oprit te bereiken Panoramische- cesta die hoog in de Kamnisko en Savinske Alpen loopt in de buurt van het in het dal liggende dorpje Solcava en het beschermde natuurgebied "Logarska Dolina”. Aan de andere kant van deze Zuid-alpen, te bereiken via een goede asfaltweg ligt het dorpje Eisenkappel in Oostenrijk.Zie voor de juiste lokatie bijgaand kaart.

Kaart

Klik op datum voor een optie- of reserveringsaanvraag
rood = geboekt • oranje . gereserveerd • groen = beschikbaar