Algemeen

Het vakantiehuis SASA ligt op een bergplateau van 2 hectare aan de rand van het achterliggende bos. Aan de zonzijde ligt een groot zonneterras met aan de rand een grote BBQ en een apart romantisch keldergebouwtje. In de bosrand ligt en volleybalveld heerlijk in de schaduw. Er is parkeerplaats voor meerdere auto’s.

De totale woonoppervlakte is 120 m en bestaat uit op de beneden verdieping,  woonkamer met open haard , eethoek en open keuken – badkamer met toilet, hal. De bovenverdieping bestaat uit een hal 2 x 2 pers. Slaapkamers . Het geheel is voorzien van centrale verwarming. Vanuit de woonkamer heeft men een prachtig uitzicht , ook vanuit de jacuzi , over het Savinjadal en het dorpje Nazarje met aan de einder de machtige Zuid Alpen.

Geen huisdieren.

TV en Wifi zijn aanwezig.

Prijzen 2022

De prijs voor dit schitterende plekje is voor 4 personen €525 . De prijs is inclusief bad, bed en keuken linnen doch exclusief de eindschoonmaak van € 50 . 

5/1 tot 1/6   € 525
1/6 tot 28/9   € 560
28/9  tot  21/12 € 525

Toeristen belasting van€ 2,00 p.p. betaald men ter plaatse.

Raadpleeg voor het reserveren onderstaande kalender.

Omgeving

Via de over de bergwand slingerende geasfalteerde weg wandelt men in 10 minuten naar het dorpje Nazarje . Daar vindt U twee supermarktjes, diverse restaurantjes en een Pizzeria waar U de plaatselijke gerechten kunt gebruiken op de overdekte terrasjes en patio’s. Tevens bevindt zich hier het gezondheid centrum waar U indien nodig doktoren , tandartsen en een laboratorium kan raadplegen. Er is een sportwinkel waar U fietsen kunt huren.

Vanuit het huis kunt U direct het bos in wandelen voor heerlijke wandelingen met ongelooflijke uitzichten. Voor het verkennen van het Savinjadal met zijn  Nationale parken Logarska Dolina – Robanoff Kot en een tocht over de Alpske Cesta met uitzichten over voornoemde parken is dit een mooie uitvalsbasis . Ook voor een bezoek aan de hoofdstad Ljubljana of de toeristenstad Bled  is de ligging ,dicht bij de autoweg , ideaal. Zwemmen kan men in het in het dal liggende rivier  Savinja.

Locatie

Het dorpje Nazarje ligt op  enkele kilometers vanaf de autobaan die loopt van Ljubljana naar Maribor aan de ingang van het dal Logarska Dolina.

Wat zeggen de gasten?

Wij willen u kenbaar maken dat we een geweldige week gehad hebben in huize Sasa in Nazarje. We zijn ontzettend hartelijk ontvangen en hebben genoten van het prachtige huis en het geweldige uitzicht,de moestuin en de prachtige omgeving en mooie natuur.. Slovenie en zijn vriendelijke en relaxte bevolking is ons supergoed bevallen. Een AANRADER. Heel erg bedankt en doe de familie van dit mooie zelfgebouwde huis de hartelijke groeten. 

Fred en Silvia de Jonge, Groningen, Nederland

---

Beste Joop,

Ik wilde je nog even laten weten dat wij hebben genoten in Slovenië, wat een prachtig land.
En natuurlijk een heerlijk huis, wauw wauw wauw.
Bedankt voor het regelen!

Groeten Dennis

Kaart

Klik op datum voor een optie- of reserveringsaanvraag
rood = geboekt • oranje . gereserveerd • groen = beschikbaar