Algemeen:

In bergen aan een bergstroom  gelegen Glamping met een 5 persoons  Chalet en houten Lodges voor  2 pers.

 

Beschrijving :

 

Mini-resort Glamping Savinja ligt in Ljubno ob Savinji, tussen de bossen aan de oevers van de rivier de Savinja. Het is een magische plek in het hart van de natuur onder de Kamnik- en Savinja-Alpen aan de bergstroom de Savinja met op enige afstand aan de opverzijde van de Savinja , De weg die leidt naar een van de mooiste valleien van de Alpen - de Logarska dolina-vallei.   En een houten chalet voor 4 personen met grote huiskamer en open keuken -2 x 2 ers. slaapkamers eventueel uit te breiden tot 6 personen. en badkamer.

 

Prijzen

HOUTEN Chalet  5 pers.: Het Chalet met grote woonkamer met moderne open keuken en een schitterende badkamer met douche . Boven vondt U twee tweepersoonskamers , eventueel uit te breiden een kinderbed voor kinderen van max. 160 cm . U hebt hier  de beschikking over een fijn vakantie verblijf De keuken is uitgerust met alle benodigde huishoudelijke apparaten. Er is ook een groot terras en een barbecue. Handdoeken en beddengoed zijn inbegrepen.

Zie voor een overzicht onderstaande foto ´s

Prijs:€1120 per week

 Uit te breiden met een :TRIANGULAR HOUTEN LODGE:. Elke Lodge heeft twee bedden en de mogelijkheid van een extra bed voor een kind. € 40,00.p.p.p.d.

Toeristen belasting € 2,00 p.p.p.d. 

Lokatie

 Glamoing Savinja is een magische plek waar de tijd stopt en je ziel kalmeert. Het is als een vredige bubbel midden in de prachtige natuur, omringd door hoge bomen, ritselend water en vogelgezang. De geur van de natuur neemt het volledig over en verlicht alle problemen.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons resort. Bij aankomst ontvangt u een welkomstdrankje en lokale specialiteiten. We zullen ervoor zorgen dat u een aangenaam verblijf hebt.

Reacties:

“Alles was tot in het kleinste details perfect. Een prachtige locatie waar je helemaal tot rust kan komen. Ook de gastvrouw was steeds bezorgd of alles wel goed was. Zelden zo'n combinatie meegemaakt dat zowel de locatie, inrichting, hygiëne, klantvriendelijkheid en sfeer perfect was.  

Judith,Belgie.

 

Kaart

Klik op datum voor een optie- of reserveringsaanvraag
rood = geboekt • oranje . gereserveerd • groen = beschikbaar