Algemeen

Mini-resort Glamping Savinja ligt in Ljubno ob Savinji, aan de oevers van de rivier de Savinja. Het is een magische plek in het hart van de natuur onder de Kamnik- en Savinja-Alpen en langs de weg die leidt naar een van de mooiste valleien van de Alpen - de Logarska dolina-vallei. Glamping capaciteit: 4 houten lodges met 2 aparte bedden (en de mogelijkheid van een extra bed)  gezamenlijk gebruik van 2 badkamers,  zomer keuken met een eetkamer en een terras.  Eeen houten appartement voor 4 personen met eigen keuken -2 slaapkamers en badkamer. Glamping gasten: wandelaars, fietsers, vissers, gezinnen en  jonge nieuwe wereld reizigers, zijn van harte welkom.

Prijzen

TRIANGULAR HOUTEN LODGE:. Elke Lodge heeft twee bedden en de mogelijkheid van een extra bed voor een kind. Aan de zuidkant van de lodge is er een panoramisch raam met uitzicht op de rivier de Savinja en een ruim houten terras. De lodges zijn uitgerust met mini-koelkasten. Er zijn ook handdoeken en beddengoed beschikbaar. Deze Lodges zijn per dag/nacht te huren/reserveren .

Prijzen: 18/4 tot 20/6.... € 35  p.p.p.d.   21/6  tot 12/7 ......€ 37 p.p.p.d   13/7 tot 20/8......€ 39  p.p.p.d  21/8  tot 15/10  € 35 p.p.p.d. 

             

HOUTEN Cottage  5 pers.:In het appartement zijn er twee tweepersoonskamers uit te breiden een kinderkamer voor kinderen van max. 160 cm., een schitterende badkamer, een  keuken en een eetkamer. Met een balkon en de mogelijkheid van een extra bed voor een kind hebt U de beschikking over een fijn vakantie verblijf De keuken is uitgerust met alle benodigde huishoudelijke apparaten. Er is ook een groot terras en een barbecue. Handd  oeken en beddengoed zijn aanwezig.

Prijs:€980 per week

EXTRA BETALING voor ontbijt: 8 EUR / PERS.

GEMEENSCHAPPELIJKE GEBRUIK: De twee badkamers met douches in de onmiddellijke nabijheid van de driehoekige lodges. Onze gasten kunnen ook gebruik maken van een grote zomerkeuken met een terras. De keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur, een grote grill en een luxe koffiezetapparaat. Er zijn lokale kruiden en alle basis ingrediënten voor de bereiding van heerlijke gerechten beschikbaar. Indien nodig kunnen we ook seizoensgebonden groenten en fruit.

De toeristen belasting bedraagt € 2,00 p.p.p.d. deze is in de prijs van de accommodatie verwerkt.

Lokatie

Minitoevlucht Glamping Savinja is een magische plek waar de tijd stopt en je ziel kalmeert. Het is als een vredige bubbel midden in de prachtige natuur, omringd door hoge bomen, ritselend water en vogelgezang. De geur van de natuur neemt het volledig over en verlicht alle problemen.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons resort. Bij aankomst ontvangt u een welkomstdrankje en lokale specialiteiten. We zullen ervoor zorgen dat u een aangenaam verblijf hebt.

Reacties:

“Alles was tot in het kleinste details perfect. Een prachtige locatie waar je helemaal tot rust kan komen. Ook de gastvrouw was steeds bezorgd of alles wel goed was. Zelden zo'n combinatie meegemaakt dat zowel de locatie, inrichting, hygiëne, klantvriendelijkheid en sfeer perfect was.  

Judith,Belgie.

 

Kaart

Klik op datum voor een optie- of reserveringsaanvraag
rood = geboekt • oranje . gereserveerd • groen = beschikbaar