Mini-resort Glamping Savinja ligt in Ljubno ob Savinji, aan de oevers van de rivier de Savinja.

Het is een magische plek in het hart van de natuur onder de Kamnik- en Savinja-Alpen ,aan het riviertje de Savinja met op enige afstand aan de overzijde de weg die leidt naar een van de mooiste valleien van de Alpen - de Logarska dolina-(vallei.)

Op de Glamping staan 4 houten lodges met 2 aparte bedden (en de mogelijkheid van een extra bedje) gezamenlijk gebruik van 2 badkamers, een open zomer keuken met een eetruimte voor de gasten en een schitterend overdekt terras om tijdens de zwoele avonden te relaxen.

In de omgeving kunt U heerlijke wandelingen en fietstochten maken waarna men een duik in de het frisse bergwater van de Savinja kan nemen.

Gemeenschappelijke gebruik

De twee badkamers met douches in de onmiddellijke nabijheid van de driehoekige lodges. Onze gasten kunnen ook gebruik maken van een grote zomerkeuken met een terras. De keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur, een grote grill en een luxe koffiezetapparaat. Er zijn lokale kruiden en alle basis ingrediënten voor de bereiding van heerlijke gerechten beschikbaar. Indien nodig kunnen we ook seizoensgebonden groenten en fruit.

Wandelaars, fietsers, vissers en rondreizende reizigers zijn van harte welkom.

Vooraf reserveren bevelen wij aan om zeker te zijn van een plaats in een van deze lodges.

Prijzen

Driehoekige houten lodges

Elke Lodge heeft twee bedden en de mogelijkheid van een extra bed voor een kind. Aan de zuidkant van de lodge is er een panoramisch raam met uitzicht op de rivier de Savinja en een ruim houten terras. De lodges zijn uitgerust met mini-koelkasten. Er zijn ook handdoeken en beddengoed beschikbaar. Deze Lodges zijn per dag/nacht te huren/reserveren.

18/4 - 20/6... € 37 p.p.p.d.
21/6 - 30/8... € 39 p.p.p.d.
30/8 - 15/10.. € 37 p.p.p.d.

De toeristen belasting bedraagt € 2,00 p.p.p.d. deze is in de prijs van de accommodatie verwerkt.

EXTRA BETALING voor door ons te verzorgen ontbijt: 8 EUR / PERS.

Lokatie

Minitoevluchtsoord Glamping Savinja is een magische plek waar de tijd stopt en je ziel kalmeert. Het is als een vredige bubbel midden in de prachtige natuur, omringd door hoge bomen, ritselend water en vogelgezang. De geur van de natuur neemt het volledig over en verlicht al Uw problemen.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons resort. Bij aankomst ontvangt u een welkomstdrankje en lokale specialiteiten. We zullen ervoor zorgen dat u een aangenaam verblijf hebt.

Kaart

Klik op datum voor een optie- of reserveringsaanvraag
rood = geboekt • oranje . gereserveerd • groen = beschikbaar